de volgende stap

Afgelopen zondag, een super mooie zonnige dag, ben ik samen met mijn vader naar een bijeenkomst geweest. Deze werd georganiseerd door een organisatie die o.a trekkings voor scholieren organiseert in Nepal en daarbij de jongeren flink laat reflecteren, naar zichzelf laat kijken, feedback geven en ontvangen en dat hierdoor en door een aantal “oefeningen” de deelnemers uiteindelijk een keuze maken voor hun toekomst waarna binnen een week hiervoor een daadwerkelijk actie gemaakt moet worden.

Ik was hier om te kijken hoe en/of wat de organisatie eigenlijk doet, maar door de opzet van deze dag werd iedereen betrokken en zodoende werd ik met 3 anderen ingedeeld in een subgroep. We kregen een coach toegewezen en bij de schitterende omgeving van het zendgebouw van Radio Kootwijk gingen we een wandeling maken. Ondertussen  vroeg de coach ons een aantal dingen over belangrijke punten in ons leven en waarom die punten belangrijk waren.

Uiteindelijk stonden we, met nog een ander subgroepje, in een ruimte waar tussen 2 stoelen een touwtje was gespannen.

De bedoeling was dat we over het touw stapten en iets achter moesten laten aan de kant waar we stonden. Gezien ik niet echt was gekomen om mezelf te leren kennen oid, moest ik even goed nadenken wat ik ging achterlaten en wat ik na het overstappen zou gaan doen en, want dat was de vraag, wat komende week de directe actie hiervoor zou zijn.

Nu ik toch met bloggen en deze facebookpagina bezig was en ook verder wil met het idee achter #Liveyourdream, besloot ik om over het touw te stappen en door te gaan met de ontwikkeling. Wat ik achter zou laten was de twijfel OF ik door zou gaan! en de directe actie die ik ga nemen;

Die zien jullie deze week!

#Liveyourdream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: