16 juli….

Vandaag is een bijzondere dag voor me. Precies 3 jaar geleden stond ik op de top van de Mont Blanc. Ik had hier zo’n 5 jaar naar toe geleefd en in die jaren werd het steeds belangrijker voor me om te gaan doen. In het voorafgaande jaar waren er aardig wat vervelende dingen voorgevallen waardoor ik steeds sterker het gevoel kreeg dat de Mont Blanc heel belangrijk voor me was.
Pas toen ik terug in Nederland was werd me langzaam duidelijk wat het me gebracht had. Veel meer zelfvertrouwen, veel meer eigenwaarde en heel veel meer energie. Elke dag als ik de foto’s aan de muur in mijn woonkamer zie of mijn Mont Blanc-horloge om doe krijg ik weer energie en kracht. Wat er verder ook gebeurd en wat de dag me verder ook brengt.

Ondertussen heb ik de baan die ik heel graag wilde en ook een vast contract. Ook deze baan heb ik dankzij het beklimmen van de Mont Blanc. Ik had namelijk voordat ik de beklimming deed een sollicitatiegesprek en was toen niet aangenomen en een jaar er na werd mij tijdens het sollicitatiegesprek bij dezelfde organisatie en met nagenoeg dezelfde mensen gezegd dat ik enorm positief was veranderd. De energie en kracht werd dus door anderen ook opgemerkt!

Ondertussen ben ik begonnen met blog’s schrijven, met een facebook pagina, heb de info op mijn twitter en linkedin-site’s aangepast en heb uitgezocht of ik me moet inschrijven bij de KvK. Ik wil namelijk nog (veel) meer… Onder andere mensen helpen hun droom waar maken. Of helpen duidelijkheid te krijgen in hun leven zoals bijvoorbeeld iets loslaten, of op het gebied van werk of ontdekken wie ze zijn.
Hoe weet ik nog niet precies. Stapje voor stapje. Net als 3 jaar geleden. Af en toe omkijken waar ik vandaag ben gekomen. Rustig doorademen.
Langzaam meer duidelijkheid en ontwikkelen met #Liveyourdream. Dat zeker!

Dankbaar is het woord wat ik bijna dagelijks wel gebruik. Dankbaar naar de mensen die me toen steunden. Zeker diegenen die me financieel steunden toen ik zonder werk kwam te zitten. Dankbaar naar iedereen die mijn (e-)boek gekocht heeft. Ook zeker naar de mensen die zeggen dat ik ze inspireer en motiveer. Dit vind ik nu het allermooist! Het gevoel dat ik daarvan krijg kan ik niet eens beschrijven.

Ondertussen heb ik van/over de Mont Blanc een panoramafoto, twee horloge’s, een paar T-shirts, een uitklapboek, een strip, een herdenkingsmunt, een marker voor golfen, en 2 glazen. Veel? Ja… het blijft me energie geven. Genoeg? Niet per se. Ik heb al bedacht wat ik wil gaan doen als het 5 jaar en als t 10 jaar geleden is. Ik ga er van uit dat ik opnieuw een enorme hoeveelheid energie zal krijgen van wat ik heb bedacht!
Of ik blijf hangen in die periode? Zeker niet! Juist alleen maar verder kijken. Maar wel vanaf dit bijzondere punt (letterlijk en figuurlijk).

Een andere grote droom is nu net werkelijkheid geworden. Ons eigen huis!
Als we verhuist zijn is het tijd voor rust. Om terug te kijken. Verder kijken kan doordat ik nu op een hoger punt ben aangekomen. En dan over een tijdje genieten van het uitzicht. Letterlijk en figuurlijk.

Sander

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: