Werk in uitvoering

Ik heb nooit alleen 1 baan tegelijk gehad. Altijd wel wat er bij gehad als
bijvoorbeeld oproepkracht. Dit heeft me altijd energie gegeven.
Door het onregelmatige werk dat ik nu 4 jaar doe kon dat lastig. En dat begon ik flink te merken. Onrustig werd ik er van. Het wel willen maar geen tijd voor hebben maakte me echt niet blij. Ook hier veel te lang stil geweest. Terwijl ik zo veel in mijn hoofd heb wat ik wil schrijven en wil plaatsen.

Na de Mont Blanc ( hebbie hem weer) besloot ik meer te gaan doen wat ik leuk vind. Meer te gaan genieten en te leven. Ook om mensen die me energie kosten uit de weg te gaan of, indien dat lastig was, in ieder geval minder bij in de buurt te zijn. Dit laatste lukte me nog steeds erg goed, maar meer doen wat ik leuk vind niet zo goed.

Een paar maanden geleden bedacht ik tijdens mijn wekelijkse reflectie moment (doen mensen!) wat ik hieraan kon doen. Stoppen met m’n werk is geen optie. Er moeten toch rekeningen betaald worden. Full time gaan coachen.. nee zover durf ik nog niet en ben ik nog niet vind ik.
Lesgeven dan; nee als ik dit fulltime zou doen zou ik het niet leuk meer gaan vinden en lessen gaan afdraaien. Hier sta ik niet voor.

Ooit is ooit te laat. Een uitspraak die ik regelmatig maak. Die elke dag vaak in mijn hoofd zit.
En dus.

Een jaar lang minder uren werken. Dat is wat ik ga doen. Financieel veilig. Meer tijd voor andere dingen. Waar ik tevens wat mee kan verdienen. Energie gevers. Win – win – win dus.
Ook best spannend. Ik ga er van uit dat het goed gaat komen.

Grappig dat ik meteen weer van anderen hoorde ja maar… je moet ook aan je pensioen denken. En je moet toch wat geld sparen voor je zoontje.. Enz enz.
Goed bedoeld. Alleen denk ik niet zo. Leef ik niet zo. Als ik door was gegaan was het echt niet goed me gegaan. Was ik echt richting bore-out of zoiets gegaan.

Ook merk ik nu al dat ik in mijn hoofd al met eind maart volgend jaar bezig ben. Plan is om rond die tijd naar Italië te gaan. Ook meer tijd voor de voorbereiding dus.

Iets meer tijd nu om rust te hebben om dingen te gaan doen. Die me veel energie zullen geven. Waar ik lang op zal kunnen teren. Ook als ik eventueel weer meer uren ga werken. Of bij welke andere baan in de toekomst dan ook.

1 small step for me. 1 giant leap for Live your dream!

Eén opmerking over 'Werk in uitvoering'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: