ik ben er klaar voor

In 2013 maakte ik mijn grote droom waar. Een droom waar ik vanaf het 1e idee ruim 5 jaar naartoe had geleefd. Ik had er voor gespaard. Voor getraind. Heel veel tijd in gestoken. Andere dingen voor afgezegd. 

16 juli 2013 stond ik op de top van de Mont Blanc. 4810 meter hoog. De dag ervoor kwamen we aan in de berghut op 3167 meter. Daar brak ik. Alle emotie waarom ik daar wilde zijn kwam er uit. Of ik die top de volgende dag zou bereiken was eigenlijk bijzaak. Ik was al op die berg. Had alles voor elkaar. Ondanks veel tegenslagen, ondanks werkloos zijn op dat moment, ondanks… veel. De volgende middag rond 13.00u was ik weer terug in die hut. Om 01.30u.waren we weg gegaan. Ruim 6u klimmen en lopen verder stonden we op de top. 

Toen ik bij die hut een beetje was bijgekomen en naar boven keek, de 800 meter stijle wand zag die we in het donker hadden beklommen, de wolken voorbij zag komen en in de zon zat te wachten op de andere teamgenoten die nog op de terugweg waren voelde ik me diep gelukkig. Puur. Ik had het geflikt.

Op dat moment voelde ik dat ik hier wat mee wilde doen. Het beste uit mensen wilde gaan halen. Nog meer eigen dromen waarmaken en andere helpen hun dromen waar te maken. En dat ik stond te popelen om mijn verhaal te delen. Mensen te inspireren en te motiveren. Te coachen.

De geboorte van Live your dream.

Nu, 7 jaar later, ben ik vele stappen verder. Officieel ingeschreven bij de KVK. Financieel ben ik er nog amper van gegroeid. Persoonlijk des te meer. Ik blijf groeien. Loslaten. Me richten op… dromen waarmaken. In welke vorm dan ook. Voor wie dan ook.

Voor mij is het heel belangrijk dat ik er zelf ook heel blij van word. Zo blijf ik enthousiast en positief. Voelt het negatief dan zeg ik nee. Ik doe wat ik doe op mijn manier. Vanuit mijn hart.

Loop jij tegen dingen aan waar je eens over zou willen praten? Heb jij een droom en weet je niet hoe te beginnen deze waar te maken? Wil jij beter in je vel zitten? Je meer vitaal voelen? En weten hoe je voeding daar een rol bij kan spelen? Of wil je een keer een inspirerende spreker op je werk, sportclub, vereniging of school?

Ik ben er klaar voor. 

Sander

#liveyourdream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: