Update Via Appia mei 2021

En nee.. een jaar uitstel is het dus niet geworden. Vorig jaar april wilde ik een fietstocht maken van Rome naar Brindisi. https://ap.lc/DKfS5 In mijn eentje. Ruim 650 kilometer. In het spoor van de Via Appia.

Helaas ging dat niet door. Anderhalve week voor de geplande vertrekdatum ging Italië helemaal dicht.
Covid hield huis. Nu gaat het heel langzaamaan de betere kant op.
Dat ik die tocht ga maken staat vast. Wanneer is de vraag. We (een vriend van me gaat mee) hopen nog een beetje dat het in oktober zou kunnen. Zo niet wordt het begin April volgend jaar.
De route ligt er al zo’n 2300 jaar. Een jaar erbij kan dan ook wel.

Ik heb toch nog een tas gekocht. Mijn plan was om alleen met een rugzak om te rijden. Nu heb ik een speciale backpacking zadeltas. Hier zal ik vooral kleding in doen. Dit scheelt weer in het gewicht van de rugzak. De emotionele rugzak die vorig jaar nog veel en veel te vol zat is inmiddels gerangschikt en vele malen lichter.

Verder wacht ik nog steeds op het geld van de vliegtickets. Ik krijg wel berichten en bel de maatschappij regelmatig. Afwachten dus.

En ik train natuurlijk. Dit gaat heel goed.
Als er weer gereisd mag worden hebben we ook het plan om de Vennbahn in België te gaan rijden. Dit is een fietsroute over het tracé van een spoorweg. 125 kilometer ongeveer. Dit willen we in één dag gaan rijden.

Omdat er nog geen mogelijkheid is om naar Italië te gaan, ben ik wel begonnen met een opleiding voor vitaliteitscoach. Als het meezit heb ik deze eind mei afgerond.

Ik ben van mening dat dingen gebeuren op het moment wanneer het de tijd ervoor is. Blijkbaar is het nog niet de tijd voor de fietstocht.

Tegenslag, bijkomen, energie opdoen, doorgaan! Ik spreek er graag over alsook over het waarmaken van andere dromen.
Het geeft mij veel energie om te horen dat ik mensen inspireer!

Sander #liveyourdream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: