De laatste van 2015

Lijstjes, nieuwsoverzichten, de top2000, vuurwerk te koop, oliebollen kramen etc etc.. Kortom; het jaar is zo goed al voorbij.
Zoals (misschien) bekend ben ik niet van de standaard lijstjes van Facebook etc.. En dus….

2015; wat n bijzonder jaar… zowel positief als minder leuk. Soms waren de tegenstelling zo groot dat het bijna niet voor te stellen was. Af en toe was het lastig verder te kijken maar we probeerden altijd wel wat te maken van elke situatie. Nu ik het zo type moet ik denken aan het yinyang-teken.. 2kanten met in beide kanten een stukje van de andere kant. Dit is sowieso al een symbool dat ik erg waardeer maar het staat ook echt wel voor 2015.

Nu eind december begint alles toch echt wel weer serieus beter te gaan. Tussen alle dingen door ontwikkeld onze zoon zich helemaal geweldig. Een heel vrolijk en energiek mannetje!

2015…. ik kijk terug met sterk gemengde gevoelens. En met vele emoties. 9 December was het precies een jaar geleden dat ik voor het eerst iemand reanimeerde op straat… Ook nog steeds een rare gebeurtenis.
1e Kerstdag moest ik werken en daarna zat ik in m’n eentje thuis op de bank. Dat is ook niet voor herhaling vatbaar volgend jaar. Niets aan.
Ik heb dit jaar nee gezegd tegen iets wat ik wel heel graag wilde gaan doen. Maar het is voorlopig genoeg.

2016 mag het jaar worden van genieten van mijn werk, les geven, lekker mountainbiken, heel veel samen met mijn zoon doen en zoveel mogelijk genieten van het leven. Ook zeker het jaar dat ik heel snel afscheid ga nemen van mensen die raar, naar, negatief, of meer in die trend, doen.
Nog iets meer dan 48-uur dan is het zover. Uiteraard heb ik vuurwerk besteld om de boze geesten flink weg te jagen. Ik ben niet bijgelovig maar hier ga ik toch echt wel voor!

In februari mag ik een groep mensen vertellen over het waarmaken van mijn grote droom. Elk moment dat ik hieraan denk, krijg ik er energie van.
En ook voor 2016 heb ik nog een paar kleine dromen die ik wil gaan waarmaken…

Beste lezer, ik wens je een super Oud&Nieuw in je eentje of met fijne mensen om je heen! Geniet! Geniet! Geniet! Het is jouw leven, maak er van wat jij wil! En maak je dromen, hoe groot of klein ook, waar!

 

 

Eén opmerking over 'De laatste van 2015'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: